Skip to main content

Texte pentru invitatii de nunta 2022

By aprilie 12, 2022Noutati

Ai ales modelul de invitatație din sutele de modele disponible online iar acum te-ai lovit de o problema serioasă: textul de pe invitație.

În acest articol îți vom spune de ce trebuie să ții cont atunci când vine vorba de a adăuga un text potrivit pe invitația voastră. De asemenea îți vom oferi și un document care conține top texte de invitații de nuntă pentru anul 2022.

Invitația ta trebuie să conțină anumite informații importante pentru invitații tăi. Sună simplu dar nu e chiar așa. Depinde foarte mult de tipul de invitație, stilul, vârsta invitațiilor tăi și locația evenimentului. De ce e importantă vârsta? Invitații mai în vârstă au nevoie de mai multe informații, atât despre voi, nașii voștri și părinții voștri cât și indicații cât mai clare cu privire la locația evenimentului și orele la care aceștia trebuie să se prezinte. Nu toată lumea are Google Maps pregătit pe telefon!

Stați liniștiți, în acest articol veți găsi un document care include texte pentru invitații de nuntă 2022 care au incluse elemente precum locația, ora și formulări specifice pe care le puteți folosi.

În următoarele rânduri îți vom arata ce trebuie să conțină invitația voastră de nuntă:

  • Numele vostru desigur și numele părinților sau nașilor.
  • Un mesaj frumos de întâmpinare
  • Ordinea nu contează neapărat, însă noi adăugăm numele femeii prima dată apoi bărbatului.
  • Locația evenimentului. Se vor trece locațiile pentru starea civilă, cununia religioasă și petrecere.
  • Nu trebuie inclusă toată adresa, doar numele și orașul.
  • Data și ora evenimentului. Se va menționa mare pe invitație data la care are loc evenimentul și la fiecare locație se va menționa ora la care invitații voștri trebuie să ajungă.
  • Mesajul de confirmare trebuie să fie inclus dar nu e obligatoriu. Dacă sunteți un cuplu extrem de organizat și vreți să aveți o evidență clara a nr de invitați, puteți să adăugați o dată de confirmare pe invitație în care să menționați un termen de confirmare și numerele voastre de telefon.

Nu vă panicați, în acest articol veți găsi un document care include texte pentru invitații de nuntă 2022 care au incluse toate elementele menționate mai sus.

Sperăm că aceste sfaturi vă vor ajuta să aveți o invitație deosebită și invitații voștri vor fi extrem de impresionați de voi. Vă invităm de asemenea la noi pe site pentru a viziona colecțiile noastre de invitații unice care sunt realizate pentru toate gusturile.

Descarcă Texte Invitații Nuntă 2022

Leave a Reply