Skip to main content
Coș de cumpărăturiClose Cart

Cele mai bune invitatii de nunta 2023

By aprilie 9, 2022iunie 4th, 2023Noutati

Când vine vorba de invitații de nuntă, poate vă doriți ceva tradițional- dar, uneori, aceste modele pot să vină cu un aer învechit, în schimb, noi vrem să vă oferim niște alternative moderne, drăguțe și care reflectă personalitatea dvs. Până la urmă sunteți un cuplu modern, nu?. Gândiți-vă la siluete arcuite, elemente florale, modele îndrăznețe și forme geometrice care vă vor uimi oaspeții și vor seta tonul pentru nunta dvs. În cel mai bun mod posibil.

Pentru a vă ajuta să găsiți invitația perfectă pentru nunta dvs., am pregătit unele dintre cele mai bune invitații moderne de nuntă pentru anul 2022 pentru a se potrivi tuturor stilurilor de nuntă și am apelat la cei mai bun designeri din industrie ca sa ne ghideze cu acest top. Mai jos vă prezentăm cele mai bune modele de invitații de nuntă pentru anul 2023

Invitații de nuntă

Invitatie nunta Adela și Matei

Aceasta este o invitatie de nuntă cu elemente florale pictate cu acuarelă. Îmbină frumos nunațele de verde și oferă un aer fresh pentru nunțile care au loc vara

Dimensiune: 12×17 cm

Comandă acum

Invitatie nunta Adelina si Sebastian

Aceasta este o invitatie de nuntă cu crenguțe pictate. Îmbină frumos nunațele de verde și maro, ceea ce face potrivită invitația pentru nunțile care au loc la finalul verii sau începutul toamnei.

Dimensiune: 12×17 cm

Comandă acum

Invitatie nunta Catalina și Dorin

Aceasta este o invitatie de nuntă cu elemente florale pictate cu acuarelă. Îmbină frumos nuanțele de maro, bej și vișiniu. Este o invitație potrivită pentru nunțile care au loc toamna

Dimensiune: 12×17 cm

Comandă acum

Invitatie nunta Cristina si Marius

Aceasta este o invitatie de nuntă cu elemente florale roșii, portocalii pictate cu acuarelă. Îmbină frumos nunațele calde specifice sezonului de toamnă-iarnă.

Dimensiune: 12×17 cm

Comandă acum

Invitatie nunta Nicoleta si Octavian

Aceasta este o invitatie de nuntă cu elemente florale pictate cu acuarelă. Îmbină frumos nunațele de verde și albastru. Este extrem de potrivită pentru sezonul de primăvară – vară.

Dimensiune: 12×17 cm

Comandă acum

Nu avem modelul potrivit pentru tine? Îl putem personaliza.

Echipa noastră poate să realizeze orice model de invitație cu model floral sau elemente de design care se potrivesc cu stilul tău. Încercăm să găsim soluții pentru fiecare personalitate în parte și încercăm să adaptam modele de invitații ca să oferim o bucurie în plus.

Pentru personalizare, vă rugăm să ne trimiteți un email la adresa office@loveart.ro

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.